Draga nosečnica > Klikni tukaj

Draga mamica,

Tvoj čas je v celoti posvečen ljubemu dojenčku in časa zase skorajda nimaš. Kljub temu je pomembno, da za svoje telo po porodu ponovno poskrbimo. V ospredju ni izgled, čeprav si vsaka mamica želi, da bi izgledala kot prej. A ne pozabi, si mamica, najlepša vloga, ki ti je podarjena v življenju, zato bodi ponosna na svoje telo! Iz zdravstvenega vidika je pomembno, da okrepiš telo, predvsem mišice medeničnega dna in stabilizatorje trupa, poleg tega si z aktivnostjo ali različnimi sprostitvenimi tehnikami, nabereš novih moči in se počutiš bolje.

Po porodu so večkrat še nekaj časa prisotne bolečine ali morda zaradi nekaterih težav potrebuješ posebno obravnavo, zato je zelo pomembno, da imaš pri tem strokovno vodstvo.

Kakšno obliko vadbe boš izbrala je odvisno od potreb tvojega telesa, glede na razpoložljiv čas, ritem dojenčka in želje.
Izbiraš lahko med:

– individualno vadbo
– skupinsko vadbo
– online vadbo v živo
– online vadbo po že oblikovanem programu

Za vse informacije sem dosegljiva na jerneja@ludus.si ali 040/626-334.

Dr. Jerneja Premelč

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Kaj so piškotki? Piškotki so majhni paketki podatkov, ki se shranijo na vaš računalnik ko obiščete spletno stran. Ob naslednjem obisku se vsebina piškotka pošlje nazaj na strežnik. Z njihovo pomočjo vas naš strežnik "prepozna" ob naslednjem obisku. Prav tako pa z njihovo pomočjo strežnik "ločuje" med trenutnimi obiskovalci. Piškotke (ali podobne brskalne podatke, npr. Flash cookies) uporabljamo tudi za identifikacijo vsebin na strani. Kakšno nalogo imajo piškotki? Piškotki so odgovorni za marsikaj, omogočajo na primer učinkovito krmarjenje po straneh, saj shranjujejo vaše izbire in na splošno izboljšujejo vaš obisk spletnega mesta. Če naše spletno mesto ne bi uporabljalo piškotkov, bi ob vsakem premiku na novo spletno stran veljali za novega obiskovalca; po vnosu podatkov za prijavo in premiku vas tako naslednja stran ne bi prepoznala, zato bi se morali znova prijaviti. Spletna stran plesnovadbenicenter.ludus.si uporablja tehnične piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani.

Zapri