ROJSTNI DAN

Če želite, da je vaš rojstni dan ali rojstni dan vašega otroka aktiven in nekaj posebnega, vam ga pripravimo v našem centru. Vaš dogodek vključuje aktivnosti, kot so ples, odbojka na mivki, kombinacija obojega in druge aktivnosti na mivki. Izbor aktivnosti oblikujemo po vaših željah.

TEAM BUILDING

Ste podjetje in za svoje zaposlene želite pripraviti timsko druženje? Glede na vaše želje vam pripravimo nepozabno druženje z vadbo, plesom, odbojko in drugimi športnimi aktivnostmi na mivki.

DEKLIŠČINA/FANTOVŠČINA

Dekliščina ali fantovščina je lahko tudi športno obarvana. Lahko se zabavate z vadbami, plesom, odbojko in drugimi športi na mivki. Glede na vaše želje lahko oblikujete zabavni in pestri program druženja.

PLESNI VEČERI

Za plesno druženje vam bomo pripravili več plesnih večerov, in sicer Valentinov, novoletni, poletni in drugi plesi. Plesni večeri so namenjeni druženju, uživanju in utrjevanju plesnih korakov.

Za več informacij o programih, urnikih in cenah nam pišite na jerneja@ludus.si

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Kaj so piškotki? Piškotki so majhni paketki podatkov, ki se shranijo na vaš računalnik ko obiščete spletno stran. Ob naslednjem obisku se vsebina piškotka pošlje nazaj na strežnik. Z njihovo pomočjo vas naš strežnik "prepozna" ob naslednjem obisku. Prav tako pa z njihovo pomočjo strežnik "ločuje" med trenutnimi obiskovalci. Piškotke (ali podobne brskalne podatke, npr. Flash cookies) uporabljamo tudi za identifikacijo vsebin na strani. Kakšno nalogo imajo piškotki? Piškotki so odgovorni za marsikaj, omogočajo na primer učinkovito krmarjenje po straneh, saj shranjujejo vaše izbire in na splošno izboljšujejo vaš obisk spletnega mesta. Če naše spletno mesto ne bi uporabljalo piškotkov, bi ob vsakem premiku na novo spletno stran veljali za novega obiskovalca; po vnosu podatkov za prijavo in premiku vas tako naslednja stran ne bi prepoznala, zato bi se morali znova prijaviti. Spletna stran plesnovadbenicenter.ludus.si uporablja tehnične piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani.

Zapri