Plesni programi vključujejo programe za otroke, mladostnike in odrasle. Na voljo so različne zvrsti plesa od standardnih in latinsko-ameriških plesov, hip-hopa, baleta idr.

Ponudba plesnih tečajev:

Otroški plesni program poteka enkrat tedensko in je razdeljen na dva semestra. Prvi semester poteka od 24. septembra do 31. januarja, drugi pa od 7. februarja do 25. aprila, skupaj 29 ur po 60 minut.

OTROŠKI PLESI

Otroški plesi so namenjeni predšolskim otrokom, od tretjega leta dalje. Otroci se seznanijo z različnimi ritmičnimi in plesnimi igricami, ustvarjajo z gibom in se učijo zabavnih plesov na priljubljeno glasbo.

BALET

Baletne urice so namenjene predšolskim in osnovnošolskim otrokom do 10 let. Učijo se osnovnih tehnik baleta, ustvarjanje z gibom in različne plesne koreografije.

HIP-HOP

Danes najbolj priljubljena zvrst plesa med mladimi je hip-hop. Hip-hop skupini se lahko pridružijo osnovnošolski otroci in srednješolci, ki so razdeljeni na več starostnih skupin. Učijo se zanimivih, manj in bolj zahtevnih koreografij na priljubljeno glasbo. Svoje znanje lahko pokažejo tudi na plesnih nastopih.

DRUŽABNI PLES

Družabni ples je namenjen vsem, ki si želijo osvojiti več različnih standardnih in latinsko-ameriških plesov, in sicer valček, fokstrot, ča-ča-ča, salsa, tango, samba, jive idr. Z znanjem družabnih plesov boste lahko zaplesali ob različnih priložnostih, kot so plesni večeri, poslovne ali osebne zabave, poroke ipd. Na voljo so tečaji za različne stopnje znanja, od začetniških do naprednejših.

INDIVIDUALNE PLESNE URE

Tisti, ki si želijo bolj osebni pristop lahko izberejo individualne plesne ure. Lahko se pripravijo na poročni ples ali plesni nastop za posebne priložnosti in izbirajo plese po lastnih željah. Individualne plesne ure so namenjene tudi zaključenim skupinam prijateljev.

SOLO SALSA

Aerobno-plesna vadba salse poteka solo in je namenjena tistim, ki želijo poskrbeti za splošno kondicijo telesa, hkrati pa uživajo v latino ritmih in se želijo naučiti tudi nekaj novih plesnih korakov. Poleg salse vadba vključuje tudi druge latino plese, plesno predznanje pa ni potrebno, saj učenje poteka s postopnim uvajanjem novih plesnih korakov.

Za vprašanja in prijave nam pišite na jerneja@ludus.si ali pokličite na 040/626-334 (Jerneja Premelč).

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Kaj so piškotki? Piškotki so majhni paketki podatkov, ki se shranijo na vaš računalnik ko obiščete spletno stran. Ob naslednjem obisku se vsebina piškotka pošlje nazaj na strežnik. Z njihovo pomočjo vas naš strežnik "prepozna" ob naslednjem obisku. Prav tako pa z njihovo pomočjo strežnik "ločuje" med trenutnimi obiskovalci. Piškotke (ali podobne brskalne podatke, npr. Flash cookies) uporabljamo tudi za identifikacijo vsebin na strani. Kakšno nalogo imajo piškotki? Piškotki so odgovorni za marsikaj, omogočajo na primer učinkovito krmarjenje po straneh, saj shranjujejo vaše izbire in na splošno izboljšujejo vaš obisk spletnega mesta. Če naše spletno mesto ne bi uporabljalo piškotkov, bi ob vsakem premiku na novo spletno stran veljali za novega obiskovalca; po vnosu podatkov za prijavo in premiku vas tako naslednja stran ne bi prepoznala, zato bi se morali znova prijaviti. Spletna stran plesnovadbenicenter.ludus.si uporablja tehnične piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani.

Zapri