Dr. Jerneja Premelč
vodja Plesnega in vadbenega centra Ludus Črnuče

Jerneja Premelč je doktorica kineziologije, plesna pedagoginja in trenerka skupinskih vadb. Poučuje na Fakulteti za šport, na katedri za ples in skupinske vadbe, kjer je tudi aktivna na znanstveno-raziskovalnem področju. Objavila je več strokovnih in znanstvenih člankov na področju analize nastopa in sodniškega ocenjevanja v športnem plesu, poškodb plesalcev in plesne terapije. Ima večletne izkušnje na področju vodenja plesa in skupinskih vadb, s pridobljenim znanjem pa skrbi za gibalno dejavnost in psihofizično zdravje ljudi. Vsi programi tako temeljijo na strokovnem in poglobljenem pristopu do vadečih. V Plesnem in vadbenem centru Ludus Črnuče vodi skupinske vadbe, družabni ples, pripravo na poročni ples ter nudi individualno svetovanje za posebne skupine, kot so nosečnice, ženske po porodu, ljudje s prekomerno težo, športniki idr.

Kristina Drole
Plesna pedagoginja

Kristina Drole je študentka magistrskega programa kineziologije in plesa na Fakulteti za šport. Zaključila je umetniško gimnazijo, smer sodobni ples in balet, kot plesalka pa je sodelovala na več predstavah, med drugim tudi na festivalu Flota pri projektih »Bodies in urban spaces« (W. Dorner) in »Moving gallery« (R. Olsen). Ima izkušnje na področju vodenja skupinskih vadb in družabnega plesa. V Plesnem in vadbenem centru Ludus vodi vadbene programe in družabne plese.

Miha Premelč
Trener

Miha Premelč ima zaključeno Fakulteto za šport in je že več kot 20 let aktivni trener odbojke z mednarodno licenco FIVB 2 in z najvišjo stopnjo usposobljenosti v Sloveniji. Ima večletne izkušnje s telesno pripravo športnikov in rekreativcev različnih starosti, v Plesnem in vadbenem centru Ludus pa vodi funkcionalno in kondicijsko vadbo.

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Kaj so piškotki? Piškotki so majhni paketki podatkov, ki se shranijo na vaš računalnik ko obiščete spletno stran. Ob naslednjem obisku se vsebina piškotka pošlje nazaj na strežnik. Z njihovo pomočjo vas naš strežnik "prepozna" ob naslednjem obisku. Prav tako pa z njihovo pomočjo strežnik "ločuje" med trenutnimi obiskovalci. Piškotke (ali podobne brskalne podatke, npr. Flash cookies) uporabljamo tudi za identifikacijo vsebin na strani. Kakšno nalogo imajo piškotki? Piškotki so odgovorni za marsikaj, omogočajo na primer učinkovito krmarjenje po straneh, saj shranjujejo vaše izbire in na splošno izboljšujejo vaš obisk spletnega mesta. Če naše spletno mesto ne bi uporabljalo piškotkov, bi ob vsakem premiku na novo spletno stran veljali za novega obiskovalca; po vnosu podatkov za prijavo in premiku vas tako naslednja stran ne bi prepoznala, zato bi se morali znova prijaviti. Spletna stran plesnovadbenicenter.ludus.si uporablja tehnične piškotke, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani.

Zapri